Hautauspalvelua turvallisesti

Rantasen Hautaustoimisto on toiminut Porissa vuodesta 1918. Toimistomme tunnetaan välittömästä, luotettavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta, laadukkaista tuotteista ja selkeästä hinnoittelusta. 

Hautausjärjestelyistä on helpoin sopia toimistollamme. Meille voit tulla ilman ajanvarausta ja asioida turvallisesti. Opastamme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Seurakuntien tilaisuudet voidaan hoitaa ilman henkilömäärärajoituksia 1.6.2021 alkaen. Koronatilanteen vaikutuksista hautausjärjestelyihin voit tutustua täältä:
KORONATIEDOTE

 

flower
 
 

KukkaMyllyn nettikauppa

Ruusut valmistuneille ovat nyt saapuneet - katso värit nettikaupastamme! Ihana on onnitella myös kimpulla, pionilla tai auringonkukalla - soita ja varaa tai tilaa kuljetus. Tietysti palvelemme teitä myös livenä Itäpuistossa - turvavälit ja pintojen puhdistukset huomioiden.

Asioida voi myös etänä. Valintaa helpottamaan kuvasimme  osan valikoimaamme tähän virtuaalisen kuvastoon. Varsinainen nettikauppamme toimii Interfloran välityspalvelun kautta, mutta nyt voit tilata kukkia myös suoraan meiltä puhelimella tai sähköpostilla.

Astu nettikauppaan tästä!

Tutustu valikoimaan ja tee tilaus soittamalla: 02 6336 707
tai sähköpostilla: info@rantasenhautaustoimisto.fi. 

Tervetuloa!

flower

 
 

Yhteystiedot 

Aukioloajat

Itäpuisto 12, 28100 Pori (Katso kartalta)    Hautaustoimisto ja KukkaMylly:
info@rantasenhautaustoimisto.fi    Ma - Pe    9.00 - 17.00
Hautaustoimisto: puh. 02 6332 707 La             8.00 - 13.00
KukkaMylly: puh. 02 6336 707  
aukioloaikojen ulkopuolella voit myös soittaa puh. 0500 833 932  
Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa
building