Rantasen Hautaustoimisto ja KukkaMylly


 

Rantasen Hautaustoimisto on toiminut Porissa vuodesta 1918. Toimistomme tunnetaan välittömästä, luotettavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta sekä laadukkaista tuotteista. 

Hautausjärjestelyistä on helpoin sopia toimistollamme, jonne voi tulla ilman ajanvarausta. Opastamme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Sivuiltamme löydät kattavan informaation käytännön asioista hautajaisjärjestelyissä. Asioiden hoitamisessa auttaa koostamamme muistilista hautausjärjestelyistä. Arkkumalleja voi katsoa tästä ja kukkia tästä.

Koronavirustilanteen aiheuttamat muutokset hautauksissa

Hautausasioiden järjestelyt

Valmiuslaista huolimatta toimistomme on avoinna normaalisti, tervetuloa hoitamaan asioita. Halutessanne voitte myös hoitaa asioita puhelimitse, puh. 02 6332 707 tai sähköpostilla info@rantasenhautaustoimisto.fi

Myös KukkaMylly palvelee normaalisti, puh. 02 6336 707.

Siunaustilaisuudet

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä on 17.3.2020 antanut seuraavat rajoitukset koskien siunaus- ja muistotilaisuuspaikkojen käyttöä:

Siunaustilaisuudessa voivat olla läsnä vain lähiomaiset, kuitenkin yhteensä enintään 10 henkilöä, pappi ja kanttori mukaan lukien. Näin myös haudalla tapahtuvissa siunauksissa ja uurnanlaskuissa. Hautaan siunaamisissa voivat pastoraalisista syistä kuitenkin olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

- Hautausmaalla omaisia pyydetään odottamaan siunaustilaisuuksien alkua ulkona. 

- Seurakunnan tiloissa järjestettävissä muistotilaisuuksissa henkilömäärä ei saa ylittää 10 henkilöä. 

Tapauskohtaisesti sovimme omaisten kanssa uusista järjestelyistä. Tilaisuudesta pois jäävien kukat toimitamme kappeliin omaisten laskettavaksi ja tarvittaessa autamme niiden haudalle kuljetuksessa. 

Yhteystiedot 

Aukioloajat

Itäpuisto 12, 28100 Pori (Katso kartalta)    Hautaustoimisto ja KukkaMylly:
info@rantasenhautaustoimisto.fi    Ma - Pe    9.00 - 17.00
Hautaustoimisto: puh. 02 6332 707    La             8.00 - 13.00
KukkaMylly: puh. 02 6336 707  
Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa
building