rantasenhautaustoimisto

Orkideat


Joka viikko myymäläämme saapuu uusi erä erilaisia ruukkuorkideoja. Myymme niitä paljon, joten tarjolla on aina laadukkaita yksilöitä. Valikoimiimme kuuluvat myös orkidearuukut, istutushake ja lannoite. Phaleonopsis-ruukkuorkidean hoito-ohjeita voit tulostaa tästä tai tulla kysymään paikan päälle.

Ruukkukukat ja viherkasvit


Suomen suosituin ruukkukukka lienee Tulilatva – siksi sitä on aina saatavilla sesongin väreissä. Myös muita laadukkaita, kestäviä kodin kaunistajia on tarjolla hoito-ohjeineen. Tyylikkäitä kasvi-istutuksia teemme aina tilauksesta, jouluna ja pääsiäisenä niitä on myymälä pullollaan. Viherkasveja valikoimassamme on aina muutamia ja lisää toimitamme tilauksesta. Myymme myös multaa, lannoitteita sekä ruukkuja.

Suojaruukut ja maljakot


Ruukku- ja maljakkovalikoimamme lähtee aina kasvin ja kukan tarpeista. Tyyliä, laatua ja sesonkia unohtamatta. Juhlakoristelujen yhteydessä myös vuokraamme maljakkosarjoja ja asetelma-astioita.

Kortit ja adressit 


Korttivalikoimamme keskittyy porilaisiin kortin valmistajiin; mm. Sari Haapa ja Tytti Jansson. Kukkakaupassa on usein myynnissä myös Tytti Janssonin akvarelleja edulliseen hintaan.

Adresseja edustavat mm. Syöpäsäätiö, Satakunnan Sydänpiiri, Sari Haapa ja Mummunkammari.  Myös tekstaus- ja postituspalvelu.

 


Ota meihin yhteyttä!

Itäpuisto 12, 28100 Pori (Katso kartalta)
info@rantasenhautaustoimisto.fi
puh. 02 6336 707

Palvelemme 

Ma - Pe 9.00 - 17.00
La 8.00 - 13.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa