rantasenhautaustoimisto

Viherkasvit


Oi, miten hienoa, että nyt on muodikasta sisustaa viherkasveilla! Viherkasvit tuovat viihtyisyyttä, puhdistavat hengitysilmaa ja ovat erinomainen harrastus! Mitä useampi kasvi, sitä paremmin ne viihtyvät. Kaikki myymämme viherkasvit ovat laadukkailta yksilöitä, ostamme ne luotettavilta maahantuojilta ja voit olla varma, että niitä on hoidettu hyvin. Myymälässämme on aina mahdollisimman laaja valikoima tarjolla, mutta tilauksesta toteutamme vaativampiakin toiveita. Unohtamatta tietysti ruukkuja, istutustarvikkeita ja hyviä neuvoja!

Orkideat


Joka viikko myymäläämme saapuu uusi erä erilaisia ruukkuorkideoja. Myymme niitä paljon, joten tarjolla on aina laadukkaita yksilöitä. Valikoimiimme kuuluvat myös orkidearuukut, istutushake ja lannoite. Phaleonopsis-ruukkuorkidean hoito-ohjeita voit tulostaa tästä tai tulla kysymään paikan päälle.

Ruukkukukat


Suomen suosituin ruukkukukka lienee Tulilatva – siksi sitä on aina saatavilla sesongin väreissä. Myös muita laadukkaita, kestäviä kodin kaunistajia on tarjolla hoito-ohjeineen. Tyylikkäitä kasvi-istutuksia teemme aina tilauksesta, jouluna ja pääsiäisenä niitä on myymälä pullollaan. Myymme myös multaa, lannoitteita sekä ruukkuja.

Suojaruukut ja maljakot


Ruukku- ja maljakkovalikoimamme lähtee aina kasvin ja kukan tarpeista. Tyyliä, laatua ja sesonkia unohtamatta. Juhlakoristelujen yhteydessä myös vuokraamme maljakkosarjoja ja asetelma-astioita.

Kortit ja adressit 


Korttivalikoimamme keskittyy porilaisiin kortin valmistajiin; Sari Pohjola ja Tytti Jansson. Ja adressit ovat nyt kaikki Sari Pohjolan taidokasta ja yksilöllistä käsialaa. Tekstaamme ja tarvittaessa myös postitamme adressit puolestasi.

 


Ota meihin yhteyttä!

Itäpuisto 12, 28100 Pori (Katso kartalta)
info@rantasenhautaustoimisto.fi
puh. 02 6336 707

Palvelemme 

Ma - Pe 9.00 - 17.00
La 8.00 - 13.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa