rantasenhautaustoimisto

Arkun ja uurnan valinta on tärkeä osa hautausjärjestelyjä


Arkun ja uurnan pintamateriaali, tyyli ja miksei hintakin valitaan kuvastamaan vainajan toiveita ja arvomaailmaa. Tuhkaus ei välttämättä vaikuta arkun valintaan, kaikki arkut voidaan polttaa ja ne maatuvat.

Arkku – ja uurnavalikoimamme järkevän hintatason, kotimaisuuden ja käsityön arvostuksen lisäksi pidämme tärkeänä myös niiden ympäristöystävällisyyttä. Laadun kärsimättä arkkumme valmistetaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavista materiaaleista Punkalaitumella, jolloin kuljetuskustannuksetkin ovat minimaaliset.

Valtaosa verhoilukankaista on luonnonkuituja ja maatuvia, täytteenä on puusta höylättyä lastuvillaa ja kosteussulkuna käytetyt muovit ovat maatuvia biokalvoja ja pintakäsittelyaineet luontoystävällisiä. Valtaosa puumateriaalistakin on kotimaista. Uurnamallistossamme löytyy myös malleja kotimaisilta muotoilijoilta ja käsityöläisiltä.

Toimistossamme on esillä laaja valikoima arkkuja ja uurnia - tyylikkäitä ja vaatimattomia. Osa mallistoamme on esillä myös SHT –tukun tuotekuvastossa, kuvat puupintaisista arkuista näet tästä.

building