Koronavirustilanteen aiheuttamat muutokset toiminnassamme

 

Rantasen Hautaustoimisto ja KukkaMylly ovat avoinna ja palvelevat normaalisti, tervetuloa.

Sekä palvelutilanteessa että hautausjärjestelyissä noudatamme ajankohtaisia viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia (Valtioneuvosto). 

Halutessanne voitte myös hoitaa asioita puhelimitse, puh. 02 6332 707 (KukkaMylly puh. 02 6336 707) 
tai sähköpostilla info@rantasenhautaustoimisto.fi.

 

Siunaus- ja muistotilaisuudet

Lounais-Suomen aluehallintovirasto ohjeistaa 13.8.2021, että yli 10 henkilön tilaisuuksia sisätiloissa (50 ulkotiloissa)voidaan järjestää, jos osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista säilyttää riittävä etäisyys toisiinsa ja turvallisuus voidaan varmistaa.

Seurakunta on tiloissaan mahdollistanut tämän puolittamalla tilan maksimikapasiteetin. Näin ollen esim. Käppärän isossa kappelissa voidaan järjestää n. 50 ja pienessä kappelissa 15 -20 osanottajan tilaisuuksia. Muistotilaisuuksiin löytyy tiloja 10 - 75 henkilölle.

Tilaisuuksissa noudatetaan edelleen viranomaisten antamia ohjeita turvaetäisyyksistä. Suosittelemme tiloja väkimäärän mukaan niin, että tilaisuuksissa on mahdollista oleskella väljästi. Tilaisuuksiin osallistuville suositellaan kasvomaskin käyttöä. Tilaisuuksiin saa tulla vain täysin terveenä. Huolehdimme asiakkaidemme tiedottamisesta myös henkilökohtaisesti mikäli tilanne sitä vaatii.