rantasenhautaustoimisto

Täyden palvelun hautaustoimisto


Jokaisen ihmisen hautajaiset ovat tärkeä tapahtuma. Ne kuvastavat vainajan arvomaailmaa - hänelle tärkeitä asioita ja saavutuksia. Hautajaiset ovat myös tärkeä osa omaisten surutyötä; läheisten kokoontuminen yhteiseen jäähyväistilaisuuteen auttaa sopeutumaan elämänpiirin muuttuessa.

Kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt voidaan hoitaa Rantasen Hautaustoimiston kautta ammattitaidolla ja luotettavasti. Yleensä asiat järjestyvät yhdellä käynnillä, ja mikä helpointa, samasta paikasta. Opastamme mielellämme myös silloin, kun haluatte hoitaa osan asioista itse. Myös ennakkotilaukset eli omat hautajaisensa voi suunnitella tai tilata ennakolta.

Voit soittaa meille numeroon 02 6332 707 tai saapua paikanpäälle toimistollemme.

Valmispaketit


Suosituimmille vaihtoehdoillemme olemme luoneet valmispaketit, joihin olemme koonneet yksinkertaistetusti tarvittavat palvelut vainajan saattamiseksi viimeiselle matkalleen. Yksilölliset lisäpalvelut haluttaessa (ajanvaraukset, muistotilaisuus, kuolinilmoitus sanomalehteen, kantajat, valokuvaaja yms.) sekä hautaukseen tulevat kukat hinnoitellaan erikseen. Seurakunnan maksut eivät myöskään sisälly pakettien hintaan.

Klikkaamalla kuvaa näet pakettien tarkemman sisällön.

building

 

building

 

building