rantasenhautaustoimisto

Täyden palvelun hautaustoimisto


Jokaisen ihmisen hautajaiset ovat tärkeä tapahtuma. Ne kuvastavat vainajan arvomaailmaa – hänelle tärkeitä asioita ja saavutuksia. Hautajaiset ovat myös tärkeä osa omaisten surutyötä. Läheisten kokoontuminen yhteiseen jäähyväistilaisuuteen auttaa sopeutumaan elämänpiirin muuttuessa.

Kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt voidaan hoitaa Rantasen Hautaustoimiston kautta ammattitaidolla ja luotettavasti - yleensä koko asia selviää yhdellä käynnillä. Tutustu tästä palveluhinnastoomme. Opastamme mielellämme ja asiantuntevasti myös silloin, kun haluatte hoitaa osan asioista itse. Myös ennakkotilaukset eli omat hautajaisensa voi suunnitella tai tilata ennakolta.

Valmispaketit


Mikäli kuitenkin haluat hoitaa hautauksen omatoimisesti, tarjoamme yksinkertaisia valmispaketteja. Myös valmispakettiemme arkut ovat ympäristöystävällisiä ja kotimaista käsityötä (SHT-Tukku Oy, Punkalaidun) ja palvelu asiantuntevaa. 

Yksilölliset lisäpalvelut haluttaessa (saattoajo, siunauksen valokuvaaja, kantajat, kuolinilmoitus, muistotilaisuus yms.) sekä hautaukseen tulevat kukat hinnoitellaan erikseen. Seurakunnan maksut eivät myöskään sisälly pakettien hintaan.

Klikkaamalla kuvaa näet pakettien sisällön.

 

building

 

building

 

building