rantasenhautaustoimisto

Nykyaikaista hautauspalvelua perinteitä kunnioittaen


Emilia Rantanen on perustanut Rantasen Hautaustoimiston Poriin vuonna 1918 - neljä sukupolvea sitten. Ennen 100- vuotisjuhlaamme on yrityksen historiassa tapahtunut valtavia muutoksia niin tuotantoketjussa kuin ammattitaidoissakin.  

Tärkein ammattitaitomme on alamme asiantuntemus. Sen kehittämiseksi pidämme aktiivisesti yhteyttä kollegoihimme ja yhteistyökumppaneihimme sekä käymme säännöllisesti alan koulutuksissa.

Työtehtäviemme ohella kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä; ystävällisesti, empaattisesti ja hienotunteisesti. Jokainen asiakkaamme on yhtä tärkeä ja kunnioitamme jokaisen omia toiveita ja vakaumusta.

Koko toimintamme perustuu meille osoitettuun luottamukseen. Sen pitäminen on meille kunnia-asia. Eettisesti oikein ja hyvän kauppatavan mukaan toimiminen on meille ja koko hautausalalle tärkeä sitoumus.

Toimistomme kuuluu Suomen Hautaustoimistojen liittoon sekä yksityisten perheyritysten muodostamaan hautaustoimistojen Memoria - verkostoon. Laadun varmistamiseksi noudatamme Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n hyvää kauppatapaa, hautausalan eurooppalaisia eettisiä ohjeita sekä hautausalan yleistä eurooppalaista standardia.            

Rantasen Hautaustoimisto on myös Porin Yrittäjien ja Porin Yrittäjänaisten jäsen.

 

building