Siunaus- ja muistotilaisuudet

Siunaustilaisuus järjestetään aina vainajan ja omaisten toiveiden mukaan. Hautajaisiin liittyy paljon hoidettavia asioita, siksi haluammekin helpottaa asioiden järjestelyä ja saat hoidettua kaiken halutessasi yhdestä ovesta.

Tilavaraukset

Kauttamme saat varattua siunaus- ja muistotilaisuuspaikan. Porissa siunauksia järjestetään niin siunauskappeleissa kuin kirkoissa. Yleisimmät siunauspaikat Porissa ovat Käppärän iso ja pieni kappeli sekä metsähautausmaan kappeli. Varaamme tarvittaessa myös siunauksen jälkeen järjestettävän muistotilaisuuden paikan.

Pitopalvelu

Muistotilaisuuteen keräännytään siunauksen jälkeen. Se voi olla vapaamuotoinen tilaisuus kotona vain lähimpien kesken, ruokapidot koko tuttavapiirille tai kaikkea siltä väliltä. Vainajan ja omaisten toiveiden mukaan järjestämme muistotilaisuuden paikan, tarjoilun, henkilökunnan, kattauksen, kukat, ohjelman, musiikin, muistopöydän ja liputuksen – osan voi tehdä itse tai tilata kaikki valmiina meiltä.

Lehti-ilmoitukset

Hoidamme myös kuolinilmoituksen haluamaasi lehteen. Kuolinilmoitus laitetaan yleensä joko kutsuna hautajaisiin etukäteen tai hautajaisten jälkeen jälkikäteen, jolloin voi samalla ilmoittaa että rakkaamme on siunattu haudan lepoon ja kiittää osanotosta.

Käsiohjelmat

Teemme siunaus- ja muistotilaisuuksiin käsiohjelmia. Käsiohjelma avaa vieraille hautajaistilaisuuden järjestyksen kulkua ja siihen voidaan painattaa esimerkiksi virsien sanat.

Valokuvaus

Teemme yhteistyötä paikallisten valokuvaajien kanssa, mikäli haluatte taltioida arvokkaan tilaisuuden kauniisiin kuviin, jolloin voi itse keskittyä olemaan läsnä läheisen viimeisellä matkalla.

Ohjelmapalvelut

Hautajaisissa on yleensä läsnä pappi ja kanttori, mutta mikäli haluatte siunaukseen tai muistotilaisuuteen muuta musiikkia tai lauluesityksiä, kattavan verkostomme kautta järjestyvät nekin.

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu